За Рагуза Груп

ВОДЕНИ ОД НАШАТА 30- ГОДИШНА ТРАДИЦИЈА И ИСКУСТВО, КРЕИРАМЕ НОВА ВИЗИЈА ЗА УГОСТИТЕЛСТВОТО НА МАКЕДОНИЈА.

ЗОШТО „РАГУЗА“

Името на нашата групација води потекло од корените на нашето семејство. Рагуза е старото име на Градот Дубровник во Хрватска од каде потекнува и првиот угостител во овој семеен бизнис.

Рагуза Груп

Ragusa 360 Rooftop Skopje logo dot