ЗАКАЖУВАЊЕ

За закажување на Вашиот настан во ресторанот Ragusa360, Ве молиме пополнете го формуларот за контакт или јавете се
на +389 75 398 919.

Ragusa360 Rooftop | Weddings and Events

Ул. Св. Кирил и Методиј бр.1/1
Скопје, Македонија
+389 75 398 919
+389 70 282 111
+389 2 3 212 919
info@ragusa360.com

Свадби

+389 75 398 919

Настани

+389 70 282 111

Контакт | Ragusa 360 Rooftop Skopje | Свадби & Настани

Ragusa 360 Rooftop Skopje logo dot