Ragusa Rooftop

Доколку Вашата свадба ја замислувавте во модерен амбиент, во префинет ресторан за свадба којa долго ќе се памети, тогаш Вие сте на вистинското место. Атрактивната локација, ентериерот и вкусната храна надополнети со беспрекорната услуга со сигурност ќе Ве импресионира Вас и Вашите гости. Повелете и создадете си комплетно уживање на Вашиот најсвечен ден од животот.

Капацитет

 • За седење: 400 гости
 • Коктел: 750 гости
 • Театар: 200 гости

Карактеристики

 • 4 лифтови

 • 3,6m висина

 • Бина (20cm издигната од подот)

 • Приватна соба (гардеробер, релакс софа, сеф, тоалет)

 • 1.200m2 комплетен простор (700m2 корисен простор)

 • Супер брз интернет

 • Неограничен паркинг

 • Комплетна декорација

 • Професионално озвучување

 • Професионално осветлување (Intelligent Lighting)

Ragusa360° (Виртуелна тура)

Ragusa 360 Rooftop | Предводник меѓу елитните ресторани за свадба во Скопје
Ragusa 360 Rooftop | Предводник меѓу елитните ресторани за свадба во Скопје Ragusa 360 Rooftop | Предводник меѓу елитните ресторани за свадба во Скопје
Ragusa 360 Rooftop | Предводник меѓу елитните ресторани за свадба во Скопје Ragusa 360 Rooftop | Предводник меѓу елитните ресторани за свадба во Скопје Ragusa 360 Rooftop | Предводник меѓу елитните ресторани за свадба во Скопје Ragusa 360 Rooftop | Предводник меѓу елитните ресторани за свадба во Скопје Ragusa 360 Rooftop | Предводник меѓу елитните ресторани за свадба во Скопје

Скица

Ragusa 360 Rooftop | Предводник меѓу елитните ресторани за свадба во Скопје

Ragusa360° Моменти

Ragusa 360 Rooftop | Предводник меѓу елитните ресторани за свадба во Скопје