Ragusa Rooftop

Рагуза360 е идеалниот избор на ресторан за прослави. Нашиот елегантен простор, вкусната храна, брзата услуга и широката палета на дополнителни услуги како што се декорации и анимации, со сигурност ќе бидат доволен мотив да не одберете како организатори на Вашиот роденден, крштевка или мекици. Дозволете си комплетно уживање на Вашата сопствена прослава.

Капацитет

  • За седење: 400 гости
  • Коктел: 750 гости
  • Театар: 200 гости

Карактеристики

  • 4 лифтови

  • 3,6m висина

  • Супер брз интернет

  • 1.200m2 комплетен простор (700m2 корисен простор)

  • Неограничен паркинг

  • Професионално озвучување

  • Професионално осветлување (Intelligent Lighting)

Ragusa360° (Виртуелна тура)

Ресторан за прослави: мекици, крштевка, роденден | Ragusa360 Rooftop Скопје
Ресторан за прослави: мекици, крштевка, роденден | Ragusa360 Rooftop Скопје Ресторан за прослави: мекици, крштевка, роденден | Ragusa360 Rooftop Скопје
Ресторан за прослави: мекици, крштевка, роденден | Ragusa360 Rooftop Скопје Ресторан за прослави: мекици, крштевка, роденден | Ragusa360 Rooftop Скопје Ресторан за прослави: мекици, крштевка, роденден | Ragusa360 Rooftop Скопје Ресторан за прослави: мекици, крштевка, роденден | Ragusa360 Rooftop Скопје Ресторан за прослави: мекици, крштевка, роденден | Ragusa360 Rooftop Скопје

Скица

Ресторан за прослави: мекици, крштевка, роденден | Ragusa360 Rooftop Скопје

Ресторан за прослави: мекици, крштевка, роденден | Ragusa360 Rooftop Скопје