Ragusa Rooftop

Рагуза360 е идеалниот ресторан за организирање на корпоративни настани. Дозволете да бидеме една од причините за Вашиот успешно организиран деловен настан. Нашиот уникатен простор, комфор и професионален тим ќе се погрижат Вашите идеи да се преточат во реалност.

Капацитет

  • За седење: 400 гости
  • Коктел: 750 гости
  • Театар: 200 гости

Карактеристики

  • 4 лифтови

  • 3,6m висина

  • Супер брз интернет

  • 1.200m2 комплетен простор (700m2 корисен простор)

  • Неограничен паркинг

  • Професионално озвучување

  • Професионално осветлување (Intelligent Lighting)

Ragusa360° (Виртуелна тура)

Премиум ресторан за корпоративни настани | Рагуза360 Скопје
Премиум ресторан за корпоративни настани | Рагуза360 Скопје Премиум ресторан за корпоративни настани | Рагуза360 Скопје
Премиум ресторан за корпоративни настани | Рагуза360 Скопје Премиум ресторан за корпоративни настани | Рагуза360 Скопје Премиум ресторан за корпоративни настани | Рагуза360 Скопје Премиум ресторан за корпоративни настани | Рагуза360 Скопје Премиум ресторан за корпоративни настани | Рагуза360 Скопје

Скица

Премиум ресторан за корпоративни настани | Рагуза360 Скопје

Видео Настан

Премиум ресторан за корпоративни настани | Рагуза360 Скопје